Logo

Kwaliteit

Volop keuze bij de huur van uw fiets

Bij de winkels en de verhuurpunten van Zeeuws fietsverhuur heeft u de keuze uit stadfietsen met versnellingen, elektrische fietsen, fietsen met een terugtraprem, verschillende soorten tandems, mountainbikes, cabby fietsen, kinderfietsen, diverse aanhangkarren en zelfs onderwatertandems! Bovendien huurt u bij ons verschillende accessoires voor fietsen, zoals kinderzitjes en fietskarren. U heeft de keuze om een fiets per dag, voor meerdere dagen of per week te huren.

Zekerheid bij de huur van een fiets in Zeeland

Zeeland heeft een uitgebreid netwerk van kwalitatieve fietspaden. Het is zelfs een vijfsterren fietsprovincie! Daardoor fietst u comfortabel over verharde en soms over onverharde fietspaden. Bovendien zijn al onze fietsen van kwaliteitsmerken en worden ze intensief door onze vakkundige monteurs nagekeken voordat ze verhuurd worden.

En mocht er onderweg toch iets voorvallen of mankeren aan uw huurfiets? Dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice met het Rent A Bike Safe Plan. Tegen een kleine vergoeding bent u daarmee ook direct verzekerd tegen schade of diefstal van uw huurfiets. Zo fietst u met een gerust gevoel door de provincie Zeeland.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Wilt u voor een grote groep een fiets in Zeeland huren? Of heeft u een fietsevenement met speciale wensen? Wilt een zakelijk fietsevenement in Zeeland organiseren? Wij denken graag met u mee. Vanuit een bepaalde plaats… in een regio… of zelfs door het aanbieden van een provinciale oplossing.

 

Naar het overzicht van deelnemende fietsenwinkels en fietsverhuurpunten

Waarom Zeeuws Fietsverhuur?