Logo

Mogelijkheden fietsverhuur

Wilt u fietsend de prachtige provincie Zeeland ontdekken? Fietsen door de duinen, door het bos, langs de zee of langs de akkers met weids uitzicht? Of wilt u liever een pittoresk dorpje bezoeken? Op de fiets ontdekt u meer van Zeeland. De provincie Zeeland is niet voor niets uitgeroepen tot een vijfsterren fietsprovincie.

Ideale fiets die bij u past

Om al dat moois te aanschouwen wilt u een fiets huren die past bij uw wensen. Bijvoorbeeld met ondersteuning, samen met kinderen of voor sportief gebruik. En eventueel met accessoires als een helm of een kinderzitje. Daarvoor kunt u terecht bij één van de winkels van Zeeuws Fietsverhuur.

Onbezorgd door Zeeland fietsen

Deze samenwerkende winkels bieden u kwalitatieve fietsen en bieden zorgeloos fietsplezier. Daarvoor bieden ze verschillende soorten services en zekerheden waarmee u zorgeloos Zeeland kunt ontdekken! Vooraf uw fiets reserveren? Pechhulp onderweg? Geen aansprakelijkheid bij schade of diefstal? Een kwalitatieve en goed onderhouden fiets, waarmee u onbezorgd in Zeeland kunt fietsen. U vindt het bij de bedrijven van Zeeuws Fietsverhuur.

Pechhulp en geen aansprakelijkheid

Met het Rent a Bike Safe Plan bent u verzekerd van zorgeloos fietsen. Voor slechts een paar euro profiteert u van pechhulp onderweg, en heeft u dekking bij schade of diefstal van uw fiets, ook als de schade door uzelf is veroorzaakt.

 

Rent a Bike Safe Plan

 

Zekerheid bij online reserveren

Wilt u vooraf aan uw bezoek aan Zeeland een huurfiets selecteren en reserveren? Alleen op die manier heeft u de zekerheid dat de fiets die bij uw gebruik past beschikbaar is. Bovendien bespaart het u tijd bij het afhalen van de huurfiets. Op de website van iedere winkel of verhuurpunt van Zeeuws Fietsverhuur vindt u een reserveringsmodule.

 

Reserveringsmodule RentOut

Waarom Zeeuws Fietsverhuur?