Logo

RentOut

Wanneer u een fiets wilt huren, dan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Fietsen door Zeeland op een huurfiets is prachtig, maar wel met de zekerheid vooraf dat een fiets beschikbaar is. En wilt u vooraf weten wat het huren van een fiets of accessoire kost? En tenslotte een snelle afhandeling wanneer u uw huurfiets af komt halen?

Dit is allemaal mogelijk met het RentOut online reserveringssysteem. Fietsenwinkels of fietsverhuurpunten die aangesloten bij Zeeuws Verhuur bieden op hun website het online reserveringssysteem RentOut.

Voordelen van een huurfiets online reserveren

Het fietsreserveringssysteem RentOut biedt u de volgende voordelen:

  • U ziet direct uit welke type fietsen u een keuze kunt maken
  • U ziet een overzicht van accessoires die hierbij beschikbaar zijn
  • U ziet direct de beschikbaarheid van de fietsen
  • Geen verrassingen door een helder overzicht van prijzen
  • Met het Rent a Bike Safe Plan kunt u kiezen voor onbezorgd fietsen
  • U betaalt eenvoudig, snel en veilig

Op de websites van de winkels en verhuurpunten die aangesloten zijn bij Zeeuws Fietsverhuur huurt u makkelijk en transparant een fiets. Of u nu thuis bent, op een camping in Zeeland of vanuit het buitenland: een huurfiets reserveren doet u eenvoudig en veilig vanachter uw computer, tablet of smartphone.

Veelgestelde vragen bij het vooraf online huren van een fiets

Hoe lang kan ik een fiets huren?
U kunt ervoor kiezen om een fiets voor één dag, meerdere dagen of een week te huren. Op de website van de fietsenwinkel of het verhuurpunt kunt u de beschikbaarheid snel zien.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij het online huren van een fiets?

U kunt veilig en snel betalen via Ideal of met een creditcard.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, dat is mogelijk. Afhankelijk van wanneer u de bestelling annuleert kunnen we hiervoor kosten in rekening brengen. Hoe later u annuleert, hoe hoger dit bedrag zal zijn. Dit doen we omdat het transporteren en klaarmaken van de fiets vaak al gebeurd is en omdat de beschikbaarheid aangepast moet worden.

Betaal ik extra kosten voor het reserveren?

Ja, de kosten voor het reserveren bedragen 5 euro per order. U betaalt dit bedrag om er zeker van te zijn dat de door u gereserveerde bestelling beschikbaar is. Daarnaast profiteert u van een snellere afhandeling wanneer u de fiets(en) af komt halen.

Moet ik iets meenemen wanneer ik de fiets(en) kom afhalen?

Wanneer u de bestelling op komt halen in de fietsenwinkel of bij het verhuurpunt, dan moet u zich kunnen legitimeren. Een paspoort, ID-kaart of een rijbewijs zijn hiervoor geschikt.

 

Naar het overzicht van deelnemende fietsenwinkels en fietsverhuurpunten

Waarom Zeeuws Fietsverhuur?