Logo

Commercieel

Gasten die Zeeland bezoeken fietsen graag in onze provincie. Dat weet u als eigenaar of beheerder van een vakantiepark, hotel, camping of een pension in Zeeland maar al te goed. U ziet daarvoor de commerciële mogelijkheden van fietsverhuur in Zeeland, maar ziet op tegen het organisatorische gedeelte? Welkom bij Zeeuws Fietsverhuur, een samenwerkingsverband van Zeeuwse fietsenwinkels en verhuurpunten.

Diensten Zeeuws Fietsverhuur

Als specialist voor oplossingen van verhuurconcepten kunnen wij u helpen en ontzorgen bij fietsverhuur. Hiervoor bieden we verschillende concepten voor huurfietsen, inclusief volledige service. Uw gasten ontzorgen we namelijk met levering, pechhulp en reparatie. U hoeft zich niet druk te maken over de kwaliteit, het onderhoud of zelfs een winterstalling. Samen bekijken we welk concept voldoet aan uw wensen en eisen bij fietsverhuur.

Dichtbij en kwalitatief

Omdat wij de lokale, regionale en de provinciale markt kennen heeft u altijd een aanspreekpunt dichtbij. Onze specifieke kennis van de branche, de vakkundige en gediplomeerde medewerkers en onze kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat u de service van fietsverhuur zonder zorgen aan kunt bieden. Bovendien biedt de Zeeuws Fietsverhuur coöperatie een slimme en handige online module, waarmee gasten zelf hun fietsen kunnen reserveren.

Uw partner voor fietsverhuur

De aangesloten fietsenwinkels van Zeeuws Fietsverhuur bieden vaak al meer dan decennialang huurfietsen in hun regio aan. Door deze kennis en kracht in een coöperatie te bundelen, ontstaan meer mogelijkheden bij fietsverhuur en voor vernieuwende mobiliteitsconcepten. Door kennis te delen, verschillende verhuurconcepten aan te bieden en mee te denken met uw specifieke wensen zijn wij uw partner in Zeeland. Inmiddels hebben we al tientallen leisurebedrijven geholpen bij hun verhuur van fietsen in Zeeland.

Meer informatie en kennismaken?

Wilt u weten wat de voordelen zijn van een samenwerking met de bedrijven van Zeeuws Fietsverhuur? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

 

Naar de contactpagina

Waarom Zeeuws Fietsverhuur?