Logo

Non profit

Zakelijk fietsen in Zeeland. Juist in de provincie Zeeland liggen kansen voor bedrijven en organisaties voor projecten met deelfietsen, lease- of bedrijfsfietsen. Dit type fietsen biedt veel voordelen:

  • Voordelen voor het klimaat
  • Ontzorgen van werknemers
  • Ideaal voor (de laatste) woon-werkkilometers
  • Goed voor de gezondheid 

Ziet u op tegen het organiseren van dit soort projecten met deelfietsen en andere mobiliteitsoplossingen? Of bent u op zoek naar een partner die zowel de fietsenbranche als de regio goed kent? Als coöperatie van Zeeuwse fietsenwinkels en verhuurpunten kunnen wij u helpen en ondersteunen bij lokale, gemeentelijke en zelfs provinciale initiatieven bij deelfietsprojecten.

Diensten Zeeuws Fietsverhuur

Omdat wij lokale aanbieders zijn, hebben wij inzicht in de markt en de vragen die zowel bedrijven als fietsers hebben. Als samenwerkingsverband bieden we service- en verbindingspunten door heel de provincie Zeeland. Bovendien werken we onder andere samen met de Cyclehub in Middelburg voor opleidingen. Uiteraard kunnen wij verschillende typen kwalitatieve fietsen leveren - en door deskundige medewerkers laten onderhouden.

Dichtbij en kwalitatief

Wij kennen de lokale, regionale en zelfs de provinciale markt. Op die manier heeft u altijd een aanspreekpunt dichtbij Onze specifieke kennis van de branche, vakkundige en gediplomeerde medewerkers en kwaliteitsproducten zorgen ervoor dat u de service bij deelfietsen in Zeeland en andere mobiliteitsoplossingen met de fiets zonder zorgen aan kunt bieden.

En ook vanuit onze ervaringen die we hebben opgedaan in de leisure, weten we precies wat de voordelen en voorwaarden zijn van fietsverhuur concepten, aan welke wetgeving moet worden voldaan en welke rol verschillende partijen kunnen en moeten spelen.

Uw partner voor fietsverhuur

De aangesloten fietsenwinkels van Zeeuws Fietsverhuur bieden vaak al meer dan decennialang huurfietsen in hun regionale omgeving aan. Door de krachten in een coöperatie te bundelen, ontstaan meer mogelijkheden bij deelfietsen en mobiliteitsconcepten. Door kennis te delen, verschillende verhuurconcepten aan te bieden en mee te denken met uw specifieke wensen zijn wij uw partner in Zeeland. Inmiddels zijn we gesprekspartner bij enkele vooraanstaande deelfietsprojecten in Zeeland.

Meer informatie en kennismaken?

Wilt u weten wat de voordelen zijn van een samenwerking met de bedrijven van Zeeuws Fietsverhuur? Neem dan contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

 

Naar de contactpagina

Waarom Zeeuws Fietsverhuur?